Skip to main content

ARKI

The architectural kitchen by JADE architecten

ARKI kenmerkt zich door de grafische belijning, bijzondere materialen en verrassende binnenzijde.

ga direct naar:

ARKI cinnamon triba

ARKI is ontworpen door JADE architecten. Wij weten dat mensen zich prettiger voelen als ze omringd worden door mooie materialen. Bij ARKI kun je zelf een combinatie kiezen van hoogwaardige tactiele afwerkingen. Strak van buiten, verrassend van binnen. ARKI is een design object en eyecatcher in jouw interieur.

De modulaire keuken wordt door ons qua ontwerp optimaal in jouw ruimte gepast. Een professionele meubelmaker maakt jouw gekozen opstelling en plaatst deze met zorg op locatie.

ARKI pulpo

Get your own ARKI!
Benieuwd naar onze ideeën voor jouw keuken?

neem contact op

Mix & match je eigen kleuren

Het design van ARKI is al door ons bedacht, jij kiest de kleur en het materiaal van de buiten- en binnenzijde.
Wil je een aardse tint in combinatie met frisse contrastkleur? Een donkere tint met een houten binnenafwerking voor een tijdloze en warme uitstraling? Een metallic uitvoering om een echte eyecatcher in huis te halen? Of ga je colorblocken?

Mix & Match je kleuren hieronder en geef je favoriete combinatie hier aan ons door. Wij zorgen dat je de gekozen materialen in het echt kunt zien & voelen.

afwerking buitenzijde

(gebruik de pijlen of swipe om alle kleuren te zien)

afwerking binnenzijde

(gebruik de pijlen of swipe om alle kleuren te zien)

Keukenopstellingen

Bekijk hieronder de verschillende basis opstellingen. Deze opstellingen kunnen naar wens aangepast worden zodat ARKI altijd precies past in jouw ruimte.

Kookeiland met hoge kastenwand

Een kookeiland biedt veel werkruimte en is zeer efficiënt ingericht. Deze opstelling vraagt wel om voldoende vrije ruimte zodat om het eiland heen gelopen kan worden. Apparatuur kan zowel in het eiland als in de kastenwand geplaatst worden. Het voordeel van deze centrale opstelling is dat je altijd contact met je tafelgenoten hebt tijdens het koken. Voor nog meer gezelligheid tijdens het koken kan het eiland ook worden uitgevoerd met een geïntegreerde bar. De kastenwand kan verdieping hoog, in een nis, of als vrijstaande meubel worden uitgevoerd.

Kastenwand

Wil je veel inbouwapparatuur in je keuken? Dan is een hoge kastenwand de uitkomst. Koelkast en wijnklimaatkast kunnen worden ingebouwd. Apparatuur wordt op een fraaie manier geïntegreerd in je ARKI. Afhankelijk van de vrije hoogte van je ruimte kan de kastenwand verdieping hoog, in een nis, of als vrijstaand meubel worden uitgevoerd.

Onderkasten

Deze opstelling bestaat enkel uit onderkasten. Dit type keuken wordt veel toegepast in kleinere ruimtes maar kan ook zeer goed tot zijn recht komen in een grote ruimte door de lengte hier goed op af te stemmen. Deze opstelling staat meestal tegen een muur en biedt ruimte aan een kookplaat, een spoelbak maar ook diverse inbouwapparatuur zoals kookveldafzuiging. Binnen de maatvoering kan een koelkast worden ingebouwd. Door onze ruime keuze aan lade indelingen kan deze compacte keuken zeer slim worden ingericht.

Onderkasten met bovenkasten

Voor meer opbergruimte kunnen de onderkasten worden uitgebreid met bovenkasten. Afhankelijk van de vrije hoogte van je ruimte zijn deze bovenkasten in twee formaten te verkrijgen. Met de keuze voor bovenkasten ontstaat de mogelijkheid een afzuigkap te integreren. Onze bovenkasten kunnen van verlichting worden voorzien worden zodat het werkblad altijd op een prettige manier wordt aangelicht.

Gecombineerde opstelling

De gecombineerde opstelling is compact en heeft het gebruiksgemak van een hoge kastenwand. Zo biedt deze keuken ruimte aan een zeer divers aanbod van apparatuur. Deze opstelling wordt meestal gekozen wanneer de ruimte beperkt is maar een zo uitgebreid mogelijke keuken gewenst is.

Hoek opstelling

De L-opstelling of hoekkeuken is een veel voorkomende keukenopstelling. Een groot deel van de Nederlandse woningen is ingericht op deze keukenopstelling. Het is een efficiënte indeling die naast veel werkruimte vaak ook veel bergruimte biedt.

Aandacht voor de binnenkant

Wij vinden de binnenkant van de keukenelementen net zo belangrijk als de buitenkant. Voor de binnenafwerking van de keuken passen we hoogwaardige ladesystemen toe die mooi aansluiten bij de ‘look & feel’ van ARKI.
Gebruiksgemak staat daarbij voorop, ARKI biedt een ruime keuze aan lade- en kastindelingen.

ARKI peach

We helpen je graag op weg.
Hieronder een aantal favoriete combinaties van ARKI.

Chef’s specials:

broccoli & peach

almond & caramel

roast & frozen walnut

The classics:

wine & smoked walnut

gold & gold

earl grey & manhattan oak

Colour candy:

broccoli & mojito

kurkuma & wodka

sage & vanilla

ARKI wodka

Productie

Zorgvuldig samengesteld

ARKI gebruikt uitsluitend kwalitatieve materialen en onderdelen. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd en wordt door een professionele meubelmaker in de werkplaats gemaakt en inclusief apparatuur bij jou thuis of op kantoor geplaatst.

Efficiënte productie

Wij zorgen voor een zo efficiënt mogelijke productie waarbij zo min mogelijk restmateriaal overblijft. Dit is duurzaam en voorkomt onnodige kosten.

Duurzaam

De materialen en afwerkingen die worden verwerkt in jouw ARKI zijn geselecteerd vanwege hun lange levensduur, de samenstelling en het duurzame productieproces. We kijken daarbij naar de totale kringloop van het ruwe materiaal tot kastdeur of keukenblad en de recyclebaarheid aan het einde van de levensduur.

Apparatuur

ARKI heeft apparatuur geselecteerd die zeer goed samengaat met het design van onze keukens. Gangbare merken zoals Miele, Gaggenau, Siemens, ATAG, Bosch etc. kunnen ingebouwd worden. De basis is steeds volledig zwarte apparatuur.

Kranen, spoelbakken & accessoires

Ook voor kranen, spoelbakken en accessoires is het uitgangspunt mat zwart. Dit gaat perfect samen met alle kleuren in ons palet. Merken als Quooker, Hotbath kunnen naadloos geïntegreerd worden in jouw ARKI. Voor bepaalde werkblad kleuren zijn matchende spoelbakken verkrijgbaar die nagenoeg naadloos worden ingebouwd. Zo ontstaat een tijdloos en rustig geheel.

“Je voelt en ziet dat er tot in detail over na is gedacht”

Get your own ARKI!
Benieuwd naar onze ideeën voor jouw keuken?

neem contact op