Vragen? Offerte? Of wilt u eens een SchetsGesprek proberen? Neem contact met ons op via het formulier hiernaast. U mag natuurlijk ook gewoon bellen of ons een email sturen met uw vraag.

JADE architecten
Goudsesingel 192
3011KD Rotterdam

telefoon

ir. Eelco Dekker (06 52322850)

e-mail en website
info@jadearchitecten.nl
jadearchitecten.nl

Lid BNA (erkend bureau)
KvK Rotterdam 50540351

Wil je op de hoogte blijven van JADE architecten? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contactformulier

  bedrijfsnaam

  voor- & achternaam

  straat & huisnummer

  postcode & Plaats

  telefoon

  e-mail

  uw vraag of bericht

  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Om u goed van dienst te kunnen zijn vragen wij deze gegevens in te vullen. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Bekijk ons volledige privacybeleid hier.

  Eelco Dekker
  Architect / Eigenaar

  Eelco geniet ervan zijn eigen onderneming te hebben. Zijn hoofd zit altijd vol plannen voor de toekomst. Een aantal van deze plannen zijn reeds werkelijkheid geworden en zijn nu de basis van het bureau. Naast architect is Eelco tevens docent (landschaps)architectuur aan de TU Delft. Eelco heeft zijn opleiding tot architect gevolgd aan de TU Delft en het MIT in Boston. Hij omringt zich tijdens zijn vakanties het liefst met IJslandse landschappen.

  Ayla Rowan Stomp
  Interieur Architect

  Ayla is zeer sterk in conceptmatig denken en rust niet tot het hele project klopt. Naast het interieur maakt Ayla altijd de architectonisch bouwkundige en landschappelijke aspecten onderdeel van het ontwerp. Ayla is afgestudeerd aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Ayla bokst en knapt graag oude staalframe fietsen op.

  Marjolijn Vrolijk
  Architect

  Marjolijn heeft in Brazilië haar architectentitel behaald maar is uit nieuwsgierigheid naar de architectuur in Nederland naast haar werk een studie begonnen bij de Academie van Bouwkunst in Rotterdam.