De Nijverheid Leiden

Alle zelfbouwkavels in het plangebied De Nijverheid Leiden zijn onder optie. Het is nog wel mogelijk om een optie te nemen op een kluswoning in het voormalige schoolpand.

Heb je een optie dan beginnen 12 leuke weken om te bepalen hoe je huis eruit komt te zien of het te financieren is en je krijgt nog veel meer antwoorden op je vragen.

Een aantal mensen hebben al een vrijblijvend schetsgesprek met ons ingepland. Lees onder aan deze pagina wat we doen tijdens het schetsgsprek. Het gesprek is leuk, leerzaam en geeft je nieuwe inzichten in hoe jij straks kunt gaan wonen, dus aarzel niet en plan hieronder je schetsgesprek.

Maar wist je dat je ook op 22 mei gratis met ons kunt brainstormen over je nieuwe huis? Op deze dag staat JADE weer klaar om je vragen te beantwoorden en kunnen we samen nadenken over het ontwerp van je nieuwe woning. Gebruik onderstaande knop en geef aan dat je ons wilt spreken op 22 mei. Wij zorgen dan dat we voldoende tijd voor je vrijhouden. Tot de 22e.

Schetsgesprek inplannen om mijn woning te ontwerpen
Nijverheid Leiden

Klus- of Zelfbouwwoning?

Op slechts 5 minuten fietsen van het centrum en het centraal station van Leiden realiseert Steenvlinder fraaie kluswoningen en bijzondere zelfbouwkavels. De woningen bevinden zich in en rondom de oude Nijverheidsschool.

Vanwege onze enorme ervaring met particuliere opdrachtgevers, onze heldere werkwijze en kennis van wonen in scholen is JADE architecten geselecteerd als expert voor het project De Nijverheid. JADE ontwerpt samen met jou aan je nieuwe kluswoning of zelfbouwkavel en regelt alles rondom de vergunning, bouwvoorbereiding en de controle tijdens de uitvoering.

Wij maken je woning speciaal voor jou er zullen dan ook geen twee dezelfde woningen van ons in het plangebied gerealiseerd worden. Op die manier creer je iets unieks, helemaal toegesneden op jouw wensen en toch betaalbaar. Om je een beetje op weg te helpen hebben we twee voorbeeldwoningen ontworpen. De plattegronden van deze woningen laten zien dat je kunt kiezen op welke verdieping de woonkamer gerealiseerd gaat worden, dit kan dus ook de 1e verdieping zijn met een werkruimte op de begane grond. We vertellen graag meer over onze ideeen om uw huis flexibel te ontwerpen zodat je er lang en met plezier kunt wonen en deze zijn maximale waarde behoudt. Bekijk hier de plattegronden en meer beelden van stadswoning De Nijverheid.

Vanuit onze transformatie kennis van oude scholen zijn we ook zeer goed inzetbaar indien je voor een kluswoning in De Nijverheid gaat. We helpen fijne ruimten te maken en kunnen het hele huis gereed maken voor bewoningen inclusief de nieuwe keuken. Maar het staat u vrij om zelf de handen uit de mouwen te steken.

stadswoning

Het Schetsgesprek

Samen kijken we naar jouw bouwplannen, of je ideeën aansluiten bij die van ons, naar je voorkeuren, wensen en budget. Je krijgt een beeld van wat wij maken, hoe wij werken, wie wij zijn en of het simpelweg klikt. Deze architectonische proefrit is gratis en vrijblijvend. Met architectenpennen en schetspapier praten we al schetsend over jouw dromen en wensen. Je krijgt een goede indruk van ons, het ontwerp- en bouwproces, en van de mogelijkheden voor je nieuwe woning. Het gesprek kan plaatsvinden bij je thuis of in onze studio in Rotterdam.

Bekijk ter voorbereiding onze werkwijze en neem een kijkje tussen onze reeds gerealiseerde woningen. Heb je interesse in het project De Nijverheid?  Meld je aan op de website van Steenvlinder en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vraag hier je Schetsgesprek aan