Skip to main content
Transformatie

Graphics voor Transformatieplein Provada

By mei 15, 2015februari 1st, 2022No Comments

JADE heeft in opdracht van BIM media graphics bedacht om de herkenbaarheid van het transformatieplein te vergroten. De graphics worden gebruikt in de stand en bij de diverse media-uitingen in aanloop naar de Provada. De afbeeldingen zijn gebaseerd op typologische gebouwen zoals een fabriek, bunker, boerderij, kantoorpand, watertoren, kerk, industriekolos. Gebouwen die vaak in aanmerking komen voor transformatie.

In onze eigen uiting voor transformatiearchitect.nl zijn de gebouwen nog donker en niet getransformeerd, voor het transformatieplein hebben we alle iconen opnieuw getekend en daar een denkbeeldige ingreep op gedaan. De witte iconen zijn de getransformeerde en weer geactiveerde gebouwen. Het opnieuw activeren van een leegstaand gebouw, dat is wat iedereen voor ogen heeft bij een transformatie.

Om deze activatie kracht bij te zetten hebben we de i gebruikt. Dit is tevens een persoon maar staat ook voor inspiratie en idee. Of wel de inspiratiesessie. Dat is wat we als architect aanreiken aan vastgoedprofessionals op de Provada.