JADE architecten

JADE op de Woonbeurs Rotterdam

By maart 8, 2018mei 1st, 2018No Comments
Woonbeurs Rotterdam

Kom naar JADE architecten tijdens de Woonbeurs Rotterdam

BOUW ZELF, BOUW SAMEN

Zelf bouwen of samen bouwen met een architect? Bezoek 24-25 maart de Woonbeurs Rotterdam en de stand van JADE architecten voor een gratis schetsgesprek.

Een vrijstaande villa, stadswoning, zelfbouwkavel, schuurwoning of CPO-project? Een renovatie van uw bestaande huis, complexe verbouwing, herindeling of uitbreiding? Een passief of zeer duurzaam huis? JADE architecten is actief in al deze opgaven, kortom, in de realisatie van unieke woningen. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van nieuwbouw of verbouw, vertaald in een laagdrempelige service voor particuliere opdrachtgevers en een helder stappenplan. Wij helpen u vanaf de eerste schets tot na de oplevering met de realisatie van uw nieuwe huis, te beginnen met het SchetsGesprek. Tijdens deze korte sessie praten we al schetsend over dromen, wensen en mogelijkheden van uw nieuwe woning.

Geinteresseerden voor deelname in een bouwgroep of cpo project kunnen zich tijdens de beurs inschrijven in onze database. Wij helpen u dan met het vinden van een geschikt gebouw dat past bij uw wensen.

JADE SCHETSGESPREK

Uiteraard wilt u ons leren kennen, wilt u weten of onze ideeën aansluiten bij uw wensen en budget, hoe wij werken, wie wij zijn en of het simpelweg klikt. Andersom kunnen wij op basis van uw informatie aangeven welke mogelijkheden er zijn om uw plannen te realiseren. Het SchetsGesprek is het best te typeren als een architectonische proefrit. Oftewel, een vrijblijvende ontmoeting waarbij we praten over de mogelijkheden van het kavel, de woning, het ontwerp- en bouwproces en jullie wensen, eisen en ideeën. We praten al schetsend over dromen, kansen, potenties en aandachtspunten. Dit doen we met architectenpennen, stiften en schetspapier. U krijgt een goede indruk van ons, onze referentieprojecten, onze ervaringen en van de mogelijkheden voor uw nieuwe woning.

Kijk voor meer informatie over de beurs op WoonbeursRotterdam.nl en bekijk ter inspiratie alvast onze nieuwbouw of verbouw projecten.