JADE zoekt architect voor tijdelijke aanstelling

JADE zoekt architect voor tijdelijke aanstelling.

Binnen ons team hebben we voor 5 maanden een positie voor een architect beschikbaar, als vervanging van één van onze architecten tijdens haar zwangerschapsverlof.

Wat zoeken we?
Een onderzoekend architect met een opleiding aan TU bouwkunde/architectuur of Academie voor Bouwkunst, met minimaal 2 jaar werkervaring. Naast uitstekende ontwerpvaardigheden is het vermogen plannen visueel te presenteren en technisch uit te werken vereist. Beheersing van ArchiCAD en Adobe CS een pre. De ideale kandidaat kan zelfstandig functioneren en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden waarmee hij/zij zowel binnen als buiten ons team van waarde kan zijn. Gezien ons portfolio geven wij de voorkeur aan een kandidaat met ervaring in Nederlandse Bouw- en regelgeving en goede vaardigheden in de Nederlandse taal.

Wat bieden we?
Een aanstelling voor 5 maanden in een prettige werkomgeving, leuke collega’s en een gevarieerd aanbod aan projecten in diverse stadia van het ontwerp- en bouwproces. JADE architecten werkt in een klein team onder andere aan transformaties van bestaande gebouwen en nieuw- en verbouw van particuliere villa’s. Wij hanteren goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus. De positie is beschikbaar van 1 augustus 2017 tot en met 31 december 2017 voor 32 uur per week (maandag t/m donderdag).

Wat vragen we?
Geïnteresseerden in bovenstaande functie kunnen hun reactie mailen aan Eelco Dekker en Ernst de Jager via info@jadearchitecten.nl. Sollicitaties zullen een kwalitatieve selectie van werk met eigen inbreng moeten bevatten, naast een CV en een motivatie gericht op deze functie voor een vaste periode van vijf maanden. De sluitingsdatum voor inzending is 31 mei 2017.