JADE architecten

JADE zoekt versterking

By februari 5, 2021No Comments

Technisch Ontwerper / Architect
Ben jij een bevlogen ontwerper of architect met passie voor architectonische details en een geoefend oog voor de technische kant van het ontwerpproces en werk je graag in een afwisselende omgeving? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wie zijn wij?
JADE architecten bestaat uit een klein team waarbinnen we aan duurzame projecten werken. Van duurzame woningen voor particulieren en CPO tot aan complexe binnenstedelijke transformaties. Ook doen we onderzoek naar en werken we aan ontwerp vraagstukken binnen het religieus erfgoed zoals kerkenvisies en transformatie van kerkgebouwen. Klein of groot, we vinden het belangrijk om betrokken te zijn in alle fases van het project zodat we schoonheid en kwaliteit kunnen garanderen. Dit maakt ons bureau een dynamische plek waarin alle aspecten van het ontwerp- en bouwproces aan bod komen en projecten zich dagelijks afwisselen. Ontwerpen en bouwen voor de toekomst is een van de speerpunten van ons bureau, waarin we onszelf tot doel hebben gesteld alleen nog maar gezonde, comfortabele en duurzame gebouwen te maken.

Wie ben jij?
Je hebt een sterke affiniteit met ontwerpen en bijt je echt vast in de technische uitwerking zodat het project tot in detail klopt en je het naar een hoger niveau kunt tillen. Hierin ben je creatief en durf je buiten de standaard oplossingen te denken. Je hebt al een aantal jaar ervaring met werken in de fases Definitief Ontwerp, Technisch ontwerp, Bouwvoorbereiding en Bouwuitvoering en je kunt zelfstandig een bouwaanvraag indienen. Binnen het JADE team zul je een-op-een met de projectarchitect schakelen over belangrijke ontwerpbeslissingen. En misschien ben jij straks zelf de projectleider. Je bent pro-actief, houdt je eigen planning in de gaten en draagt op eigen initiatief oplossingen aan. Communicatie is je tweede natuur want op dagelijkse basis heb je contact met de opdrachtgevers, aannemers, adviseurs of leveranciers. Ook vind je het leuk om met enige regelmaat onderweg te zijn voor afspraken buiten de deur of een bouwbezoek.

Wat verwachten wij van je?

 • Je hebt 4-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt de opleiding HBO Bouwkunde, TU Bouwkunde of Academie van Bouwkunst afgerond
 • Je hebt een passie voor duurzaam ontwerpen en bouwen en weet dit om te zetten in de technische uitwerking en realisatie van projecten
 • Je bent op de hoogte van de Nederlandse wet- en regelgeving en kunt je weg hierin vinden
 • Je beheerst de Nederlandse taal volledig in woord- en schrift
 • Je hebt kennis van BIM-software en kan hiermee werken, ervaring met Archicad heeft onze voorkeur
 • Je bent enthousiast, uitgesproken en communicatief vaardig
 • Je bent gemotiveerd en vindt het leuk om te schakelen tussen projecten
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij?

 • Jaarcontract voor 32 – 40 uur per week
 • We bieden prettige arbeidsvoorwaarden, een salaris conform de architecten CAO en een flexibele houding.
 • Wij vinden persoonlijke ontwikkeling en groei belangrijk waarin aandacht is voor jouw talenten en ambities. Hier zullen we regelmatig bij stil staan om te zorgen dat jij het optimale uit jezelf haalt en jij je binnen het team helemaal op je plek voelt.
 • Wij werken in teamverband waarin we veel van elkaar leren maar stimuleren ook eigen verantwoordelijkheid binnen onze projecten. We zijn een superleuk (al zeggen we het zelf), hecht en enthousiast team waarin we met een gezonde drive, creativiteit en vooral veel plezier aan diverse ontwerpopgaven werken.
 • We vinden een informele werksfeer erg belangrijk en drinken dan ook graag een borreltje met elkaar!

Enthousiast?
Vertel ons dan waarom jij ons nieuwe teamlid moet worden in een pakkende motivatiebrief!
Stuur deze samen met je portfolio (max 10mb) en je CV voor 1 maart 2021 naar info@jadearchitecten.nl t.a.v. Eelco Dekker en Ayla Stomp onder vermelding van “vacature Technisch Ontwerper / Architect”.

Alleen sollicitaties die voldoen aan bovengenoemde kenmerken zullen worden beantwoord. Acquisitie door bemiddelingsbureaus wordt niet op prijs gesteld.