Skip to main content
JADE architecten

jadeverjaardag

By augustus 6, 2015No Comments

JADE architecten bestaat 5 jaar!

Op 6 augustus 2010 zijn Ernst en Eelco gestart met hun bureau JADE architecten, sindsdien is er veel gebeurd. Vijf jaar groeiende activiteit hebben geleid tot 110 schetsgesprekken en 12 beursen. Hieruit zijn 73 projecten voortgekomen, waarvan op dit moment 23 projecten ook echt zijn gerealiseerd. De afgelopen jaren hebben we hulp gekregen van 7 verschillende medewerkers. De eersten via een stage of startersbeurs maar sinds een jaar ontwerpen 2 toegewijde medewerkers, Ayla en Yannick, in vaste dienst aan het groeiend aantal projecten.

Als team werken we aan gemiddeld 15 projecten tegelijk, van ontwerp tot oplevering. Voor het grootste deel betreft het bijzondere huizen voor particuliere opdrachtgevers maar breiden we ook volop onze transformatieprojecten uit. Binnenkort start de verbouwing van onze bureauruimte aan de Goudsesingel in Rotterdam waardoor wij ook de komende 5 jaar verzekerd zijn van een fijne werkplek.

Wij willen onze bouwteampartners en vooral onze opdrachtgevers bedanken die ons hun project toevertrouwden. Zonder dit vertrouwen was JADE architecten niet zover gekomen.

Wij kijken terug op 5 mooie jaren en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet, op naar de 10!