verbouwing villa oostvoorne

Nieuwe opdracht: verbouwing villa Oostvoorne

By | particuliere verbouw

JADE architecten heeft opdracht gekregen om het verbouwingsplan van een vrijstaande bungalow, met grote tuin en zwembad, in een villawijk in Oostvoorne te ontwerpen. De villa zal heringedeeld worden waardoor er een betere orientatie op de mooie tuin en het zwembad ontstaat. Het huis zal qua energiezuinigheid ingrijpend worden aangepakt zodat het weer voldoet aan de comfort- en energie eisen van deze tijd en aan die van de toekomst.

Bekijk hier het project op JADE particuliere verbouwing.

Transformatie MAC Zwolle naar woon-zorgcomplex

By | transformatie, woongebouw

JADE heeft de 2e plaats behaald bij de architectenselectie voor de transformatie van het MAC in Zwolle naar woon-zorg units. Het ontwerp zal helaas niet uitgevoerd worden, maar we blijven erg trots op het resultaat.

Transformatie van het MAC vormt het huidige introverte gebouw om naar een extrovert woon-zorgcomplex dat een wisselwerking aangaat met de omgeving. Het kavel zal in een grote tuin veranderen, doorlopend in de pleinen en daken onder en op het gebouw. De nieuwe wooneenheden hebben grote glazen puien voor zon, zicht en licht. Individuele dakterrassen en gemeenschappelijke buitenruimtes op elke verdieping maken contact mogelijk tussen de bewoners onderling en met de buitenwereld.

Bekijk het project.