Skip to main content
JADE architectenTransformatieZelfbouw woning

Open dag De Nijverheid Leiden

By maart 19, 2019januari 8th, 2021No Comments
Nijverheid Leiden

Bezoek JADE architecten op de open dag

Op zaterdag 30 maart houden we een Open Dag op de locatie De Nijverheid Leiden. Je bent van 12.00 tot 16.00 welkom in het monumentale schoolgebouw aan de Toussaintkade 51.

Op deze dag kun je ons alle vragen stellen over je zelfbouwkavel of kluswoning. We zullen je met voorbeelden en onze kennis voorzien van de juiste antwoorden en uitleggen hoe wij je gaan helpen de woning te realiseren.

Klus- en zelfbouwwoningen

Ga zelf aan de slag! Op slechts 5 minuten fietsen van het centrum en het centraal station van Leiden realiseert Steenvlinder fraaie kluswoningen en bijzondere zelfbouwkavels. De woningen bevinden zich in en rondom de oude Nijverheidsschool.

Vanwege onze enorme ervaring met particuliere opdrachtgevers, onze heldere werkwijze en kennis van wonen in scholen is JADE architecten geselecteerd als expert voor het project De Nijverheid. JADE ontwerpt samen met jou aan je nieuwe kluswoning of zelfbouwkavel en regelt alles rondom de vergunning, bouwvoorbereiding en de controle tijdens de uitvoering.

Bekijk ter voorbereiding onze werkwijze en neem een kijkje tussen onze gerealiseerde woningen. Heb je interesse in het project De Nijverheid? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend schetsgesprek of meld je aan op de website van Steenvlinder en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.