Skip to main content

Gezondheid

Een gezonde omgeving, voor mens en milieu.
Een gezonde leefomgeving is een basisrecht. Daarom ontwerpen we met biobased materialen, behouden en creëren we groenstructuren. We zetten voor elk project, vanaf de ontwerpfase tot gebruik, in op CO2-reductie.

Kleinschalig appartementengebouw volgens het passiefhuis principe, Rotterdam

In en rond onze gebouwen ontwerpen we tuinen, plantenbakken, groene daken en verticale tuinen, en nemen deze op in de stedelijke en bouwkundige structuren. Dit doen we om ervoor te zorgen dat er voldoende groen aanwezig is in onze leefomgeving. Het doel is om een gezondere, milieuvriendelijkere en aantrekkelijkere omgeving te creëren. Deze vergroening helpt bij het verbeteren van de luchtkwaliteit, het reguleren van de temperatuur en het bevorderen van de biodiversiteit in stedelijke gebieden.

Transformatie monumentale school naar appartementen, Leiden

We vervangen zoveel mogelijk materialen die bij hun productie veel CO2 uitstoten, zoals cement en staal, door biobased materialen. Biobased materialen zijn afkomstig van natuurlijke bronnen zoals planten en biomassa, die over het algemeen minder CO2 uitstoten tijdens hun productieproces. Door deze biobased materialen veel te gebruiken en tegelijkertijd natuurlijke en groene structuren te behouden en aan te leggen, kunnen we helpen om CO2 uit de atmosfeer te halen en op te slaan. Zo helpen we om de paris-proof doelen te behalen. Dit draagt bij aan het verminderen van de klimaatverandering en het bevorderen van een duurzamere omgeving.

neem contact op
passiefhuis architect
Jaren 70 woning nu comfortabel en energiezuinig, Voorschoten
Het doel is om een gezondere, milieuvriendelijkere en aantrekkelijkere omgeving te creëren.

Passiefhuizen NOM-wijk, Krimpen aan den IJssel

Duurzaam CPO project van 23 huishoudens

Zelfbouw woning passiefhuis

Passiefhuis Woudenberg

Energiezuinige schuurwoning in bebost landschap

passiefhuis appartement energiezuinig

Passiefhuis appartementen, Rotterdam

Kleinschalig appartementengebouw volgens het passiefhuis principe

Dijkvilla, Rhoon

Beslotenheid versus transparantie