verbouwing jachthuis

JADE architecten ontwerpt het plan voor een verbouwing jachthuis, met grote tuin en zwembad, gelegen aan de rand van de Wouwse Plantage. Het jachthuis is nu nog een kunstgalerie samen met een later gebouwd bijgebouw. Deze is door de vorige bewoners ontworpen en gebouwd voor het exposeren van kunst.

Het jachthuis en een deel van de galerie zal her-ingedeeld worden tot woning waardoor er een betere orientatie op het langgoed en het zwembad ontstaat. Een deel van de aangebouwde galerie blijft deze functie behouden. De onderlinge verbinding tussen de galerie en het jachthuis worden verbeterd. Het Jachthuis zal qua energiezuinigheid ingrijpend worden aangepakt zodat het voldoet aan de comfort- en energie eisen van deze tijd en aan die van de toekomst.

projectgegevens

Particulier (opdrachtgever)
JADE architecten (ontwerp)
Wouwse Plantage (locatie)

Voormalig jachthuis en galerie (soort project)
675 m2 wonen, 705 m2 galerie (oppervlakte)
Ontwerp (status)