verbouwing jaren 30 woning

De verbouwing van de vrijstaande jaren 30 woning in Voorschoten is afgerond.

Met behoud van het bestaande karakter van de woning is de woning aan de binnenzijde grondig aangepakt. Door middel van grote stalen taatsdeuren is de entree en de trap onderdeel van de verblijfsruimtes op de begane grond gemaakt. Het nieuwe keuken eiland van bijna 7 meter voorziet in alle gemakken en is een prominent element in de nieuwe woonkeuken. Aan het eiland kan gewerkt, gekookt en geleefd worden. Er is een goede connectie gemaakt met het terras en de tuin aan de achterzijde van de woning.

Op de 1e verdieping bevinden zich de slaap- en badkamers van de kinderen en deze hebben net als hun ouders een eigen domein. De zolderverdieping is volledig opnieuw ingericht met een opengewerkte kapconstructie en grote dakkapellen.

projectgegevens

Particulier (opdrachtgever)
JADE architecten (ontwerp)
Voorschoten (locatie)

Verbouwing jaren 30 woning (soort project)
193 m2 (oppervlakte)
Uitgevoerd (status)

WBM Wassenaarse Bouwmaatschappij (uitvoering)
Theuns Interieurbouw (interieurbouw)