Skip to main content
Transformatie

Op de Provada uw transformatieproject bespreken? Maak nu een afspraak!

Dit jaar biedt  het Transformatieplein tijdens de Provada de mogelijkheid om, vrijblijvend met een architect, van gedachten te wisselen over uw transformatie opgaven. U heeft keuze uit maar liefst 10 toonaangevende architectbureaus. Een overzicht van de deelnemende bureaus vindt u hier.

JADE architecten is, net als de twee voorgaande jaren, weer van de partij. Wij bieden u de mogelijheid om samen de eerste gedachten, al schetsend, op papier te zetten. Een afspraak met JADE maakt u eenvoudig via de afsprakenmodule. Indien u een afspraak maakt ontvangt u niet alleen goede tips en ideeen voor uw toekomstige transformatieproject, maar ook een toegangskaart voor de Provada.

Transformatie is een belangrijke opgave voor de toekomst, en terecht: bestaande gebouwen bieden tal van mogelijkheden voor hergebruik. Om antwoord te kunnen geven op vragen omtrent leegstand en om inzicht te geven in de mogelijkheden van herontwikkeling hebben wij de service Transformatiearchitect.nl opgezet. Bestempel samen met ons een gebouw voor de toekomst en…

…kom er achter voor welke nieuwe functies het geschikt is
…geef het een tweede kans door ruimte te geven aan nieuwe initiatieven
…match het met de gebruikersvraag vanuit de markt
…geef het betekenis voor de buurt
…verander een bestaand object in een duurzame parel
…krijg inzicht in de toekomstwaarde
…buig waardevermindering om naar waardevermeerdering
…en neem gefundeerde beslissingen voor de toekomst

Tot ziens op het Transformatieplein in stand 0911. De Provada wordt gehouden op 2, 3 en 4 juni.