SCHETSGESPREK

JADE architecten biedt een heldere service voor het ontwerpen en begeleiden van de (ver)bouw van woningen voor particuliere opdrachtgevers. JADE creëert meerwaarde voor uw woning en houdt controle over planning en bouwkosten. Uw nieuwe woning begint met een gratis SchetsGesprek.

Uiteraard wilt u weten of onze ideeën aansluiten bij uw wensen en budget, wie wij zijn en of het klikt. Dit gesprek is het best te typeren als een architectonische proefrit. Tijdens een korte sessie praten we al schetsend over dromen, wensen en mogelijkheden. Dit doen we met architectenpennen, stiften en schetspapier. Net als een proefrit is het SchetsGesprek gratis en vrijblijvend en krijgt u onmiddellijk een goede indruk van ons. Het gesprek vindt bij voorkeur plaats op de te bouwen locatie, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze studio. Wij werken door heel Nederland.

Kijk voor meer informatie op onze speciale websites nieuwbouwarchitect.nl of
verbouwarchitect.nl. Mail of bel ons om een afspraak voor een SchetsGesprek te maken.

NEEM CONTACT MET MIJ OP VOOR EEN SCHETSGESPREK

Om wat voor soort project gaat het?*
nieuwbouw van een woningverbouw van de woninganders

Geef een omschrijving van uw wensen*

GEGEVENS TE (VER)BOUWEN WONING

Straat en huisnummer of Locatie kavel

Postcode en plaats of Locatie kavel

Heeft u tekeningen van de woning of het kavel?*
janee

UW CONTACT GEGEVENS

Voor- en achternaam*

Straat en huisnummer*

Postcode en woonplaats*

Telefoon*

Email*

* Om u goed van dienst te kunnen zijn vragen wij u minimaal deze gegevens in te vullen. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Bekijk ons volledige privacybeleid hier.