Skip to main content

JADE team

JADE architecten bestaat sinds 2010

Eelco Dekker – Architect / Gecertificeerd passiefhuis ontwerper

Eelco geniet ervan zijn eigen onderneming te hebben. Zijn hoofd zit altijd vol plannen voor de toekomst. Zo wil hij met JADE energiezuinige, comfortabele en gezonde gebouwen maken. Om dit mogelijk te maken heeft hij de opleiding vanuit het ‘Passive House Instituut’ gevolgd en is hij ‘Gecertificeerd Passiefhuis Architect’. Naast architect is Eelco tevens onderzoeker en docent (landschaps)architectuur aan de TU Delft geweest. Eelco heeft zijn opleiding tot architect gevolgd aan de TU Delft en het MIT in Boston. Hij omringt zich tijdens zijn vakanties het liefst met IJslandse landschappen.

Ayla Rowan Stomp – Architect

Ayla is zeer sterk in conceptmatig denken en rust niet tot het hele project klopt. Naast het interieur maakt Ayla de architectonisch bouwkundige en landschappelijke aspecten onderdeel van het ontwerp. Ze is gedreven, nauwkeurig, vasthoudend en projectleider van complexe projecten zoals de transformatie van kerkgebouwen en scholen. Ayla heeft zowel de opleiding interieur architectuur als de Academie van Bouwkunst Rotterdam afgerond. Ayla is gek op workshops waarin ze dingen kan maken en houdt van het ontwerpen aan bestaande gebouwen en de verrassingen die hieruit naar voren komen.

Marjolijn Vrolijk – Architect

Marjolijn denkt vanuit concepten en vindt haar manieren om deze te verwezenlijken. Marjolijn bijt zich vast in een opgave om zo het meest bijzondere ontwerp te creëren. Marjolijn heeft na haar opleiding als architect in Brazilië ook de opleiding aan de Academie van Bouwkunst Rotterdam met succes doorlopen. Ze is nieuwsgierig, leergierig en regelmatig in kunstmusea te vinden.

Steven van der Woude

Steven heeft een passie voor duurzame en circulaire bouw en architectuur. Vanaf de eerste schets tot de oplevering is hij gedreven om zo het beste uit elk project te halen. Voordat hij een keuze maakt vergelijkt hij alle mogelijkheden. Hij is groot voorstander van digitaal werken en verantwoordelijk voor onze BIM projecten. Steven heeft na het behalen van zijn Bachelor Bouwkunde in Groningen zijn Master Architectuur afgerond aan de TU Delft. Naast architectuur is hij gek op het lezen van science fiction boeken.