JADE team

JADE architecten bestaat sinds 2010

Eelco Dekker

Eelco geniet ervan zijn eigen onderneming te hebben. Zijn hoofd zit altijd vol plannen voor de toekomst. Een aantal van deze plannen zijn reeds werkelijkheid geworden en zijn nu de basis van het bureau. Naast architect is Eelco tevens docent (landschaps)architectuur aan de TU Delft. Eelco heeft zijn opleiding tot architect gevolgd aan de TU Delft en het MIT in Boston. Hij omringt zich tijdens zijn vakanties het liefst met IJslandse landschappen.

Ayla Rowan Stomp

Ayla is zeer sterk in conceptmatig denken en rust niet tot het hele project klopt. Naast het interieur maakt Ayla de architectonisch bouwkundige en landschappelijke aspecten onderdeel van het ontwerp. Ayla is afgestudeerd aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam en volgt nu een opleiding bij de Academie van Bouwkunst om haar architectentitel te verkrijgen. Ayla bokst en knapt graag oude staalframe fietsen op.

Marjolijn Vrolijk

Marjolijn heeft in Brazilië haar architectentitel behaald maar is uit nieuwsgierigheid naar de architectuur in Nederland naast haar werk een studie begonnen bij de Academie van Bouwkunst in Rotterdam.
Marjolijn bijt zich vast in een opgave om zo het meest bijzondere ontwerp te creëren. Ze is nieuwsgierig en leergierig en regelmatig in kunstmusea te vinden.

Steven van der Woude

Steven heeft een passie voor duurzame en circulaire bouw en architectuur. Vanaf de eerste schets tot de oplevering is hij gedreven om zo het beste uit elk project te halen. Steven heeft na het behalen van zijn Bachelor Bouwkunde in Groningen zijn Master Architectuur afgerond aan de TU Delft. Naast architectuur is hij gek op het lezen van science fiction boeken.

Julie Bachimont

Julie is student aan de School of Architecture van Nantes (Frankrijk). Tijdens haar stage bij JADE wil ze graag meer leren over duurzame ontwerpen en architectonische transformaties. Ze bezoekt graag bouwplaatsen om te zien hoe dingen gebouwd worden en is geobsedeerd door bakstenen (typisch voor Noord-Europese architectuur) wat haar stage in Nederland “the place to be” maakt.