team

Eelco Dekker

Architect / Eigenaar

Eelco geniet ervan zijn eigen onderneming te hebben. Zijn hoofd zit altijd vol plannen voor de toekomst. Een aantal van deze plannen zijn reeds werkelijkheid geworden en zijn nu de basis van het bureau. Naast architect is Eelco tevens docent (landschaps)architectuur aan de TU Delft. Eelco heeft zijn opleiding tot architect gevolgd aan de TU Delft en het MIT in Boston. Hij omringt zich tijdens zijn vakanties het liefst met IJslandse landschappen.

Ernst de Jager

Architect / Eigenaar

Ernst is zowel architect als stedenbouwkundige. Met deze kennis schakelt hij moeiteloos tussen stad en detail. Ernst is een sterk ontwerper maar voelt zich ook erg op zijn gemak op de bouwplaats waar hij zijn vakkennis inzet om de projecten van JADE naar een hoger niveau te brengen. Ernst is opgeleid tot architect en stedenbouwkundige aan de TU Delft. Ernst geniet als hij op hoge snelheid op zijn racefiets door het landschap suist.

Yannick Boidin

Architect

Yannick heeft naast zijn architectonische voelsprieten ook kennis van detailleren, hierdoor is hij inzetbaar tijdens zowel het ontwerp als de uitwerking en begeleiding van een project. Yannick is als architect opgeleid aan de TU Delft. Daarvoor heeft hij bouwkundige kennis verworven aan de Hogeschool in Rotterdam. Naast architectuur vermaakt Yannick zich met reizen, sport en tekenen.

Ayla Rowan Stomp

Interieur Architect

Ayla is zeer sterk in conceptmatig denken en rust niet tot het hele project klopt. Naast het interieur maakt Ayla altijd de architectonisch bouwkundige en landschappelijke aspecten onderdeel van het ontwerp. Ayla is afgestudeerd aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Ayla bokst en knapt graag oude staalframe fietsen op.