InterieurTransformatieWoongebouw

Transformatie De Nijverheid voortgang

Voortgang van een van onze projecten in de Nijverheid, een voormalige school die getransformeerd wordt tot woningen. Samen met de opdrachtgevers hebben we gekozen om in het interieur te verwijzen naar de oude functie van het gebouw door onder meer draadglas toe te passen in de tussendeuren. Uitgesproken kleuren voor deurposten en de badkamer geven het interieur karakter.

JADE werkt aan vijf projecten in dit plan en ontwerpt het interieur en de bouwkundige aanpassingen om zo de verschillende indelingen aan te laten sluiten op het bestaande gebouw. Tijdens het bouwproces voorzien we de kopers van technische kennis en helpen we ze keuzes maken die passen bij deze monumentale school én hun budget.

Meer over De Nijverheid, Leiden